|
| Ispricaj pricu | |
| | Autor | Poruka |
---|
vesna
Zodijak :
Broj poruka : 49 Datum upisa : 16.08.2009
| Naslov: Ispricaj pricu Pet Okt 30, 2009 7:52 pm | |
| OK narode , ajd' sad malo da vezbate vijuge ! Ostavljam vam sliku na osnovu koje treba da ispricate pricu ! | |
| | | rale
Broj poruka : 25 Datum upisa : 21.09.2009
| Naslov: Re: Ispricaj pricu Pet Okt 30, 2009 8:40 pm | |
| E za to bi stvarno trebalo da vezbam vijuge. Jel moze recimo serija slika ,za pocetak , dok se ne uvezbam(o) ? | |
| | | bundevica
Zodijak :
Broj poruka : 83 Datum upisa : 30.09.2009 Lokacija : Carobna
| Naslov: Re: Ispricaj pricu Sub Okt 31, 2009 9:29 am | |
| Pakistanski grad Agragrdela. Vreo dan kao i obicno. Dok sam se preznojavala ispod mog carsafa ( to je ono belo sto ljudi tamo nose na sebi , po ceo dan ) cekala sam laznog proroka da naidje. Zadnjih godina su se toliko namnozili da je carobnjacka zajednica bila prinudjena da nesto preduzme. Razmisljala sam o najbezbolnijem nacinu da ga popravim. Pri tom sam morala da uzmem u obzir i ljude u okruzenju , kao i ostale carobnjacki nadarene koji su se tu muvali s vremena na vreme ( pijacni dan , znate !). U jednom trenutku sam ugledala NJEGA. Jezdio je na svom cilimcetu preko glava svih tih ljudi koji su se molili pa ga nisu ni ukonstatovali! A mozda ga oni i nisu mogli videti ? E publiko moja , kakva je to pojava bila! Malko procelav ( kako mu to samo slatko stoji ) , stomacic , bas kako treba , dva okceta , sa cim da ih uporedim da me razumete?- kao dva tiganjcica , eto recimo tako , lepi dugi prsti , kratke nogice ( joj milina me obuzme kada se samo setim!) , tanka ustasca , pravi umetnicki rad - cak sam posumnjala i da su malko 'doradjivana' , .... On je tako tu lebdeo neko vreme , pogledavajuci me tim svojim pogledom..., a onda je otisao. Nikada ga vise nisam videla posle toga , ali se nadam! Eto ni pricu ne mogu da zavrsim , hitno me zovu! Moram da pozurim. Pozdravljam vas do sledeceg pisanja! | |
| | | miskica
Zodijak :
Broj poruka : 133 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Ispricaj pricu Ned Nov 01, 2009 10:15 am | |
| Evo razmisljam , ali jos mi je nesto rano , ne mogu nista da smislim . Ali , slicica ti je bas lepa | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ispricaj pricu | |
| |
| | | | Ispricaj pricu | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Zadnje teme | » FarmaUto Dec 01, 2009 1:52 pm od Admin » VozilaUto Dec 01, 2009 12:12 pm od Admin » Forum prebacen na : www.asekonomija.comUto Dec 01, 2009 11:49 am od Admin » Isecci sa bloga ( Govedina )Uto Dec 01, 2009 10:30 am od Admin » O cemu razmisljate u ranim jutarnjim satima ?Uto Dec 01, 2009 10:15 am od Admin » Caskanje o bilo cemu , da vreme brze prodjeUto Dec 01, 2009 9:29 am od Admin » Forum se seli na www.asfirma.com pocev od 30/11/2009.Pon Nov 30, 2009 3:30 pm od Admin » DelovodnikPon Nov 30, 2009 3:23 pm od Admin » online prodavnicaPon Nov 30, 2009 3:23 pm od Admin |
|