|
| Mujo i Haso | |
| | Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 523 Datum upisa : 14.08.2009 Lokacija : BGD
| Naslov: Mujo i Haso Pet Sep 25, 2009 3:05 pm | |
|
Pomoćni bagerist
Hasu na zavodu za zapošljavanje pitaju što je po zanimanju.
On odgovori: – Pomoćni bagerist. – A što vam je to? – Pa bolan, ono što bager ne može, ja lopatom…
Poslednji izmenio Admin dana Pet Sep 25, 2009 3:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Sep 25, 2009 3:06 pm | |
|
5 Dolara
Došao amerikanac u Bosnu
Šeta se on tako i ugleda Muju i konta, sad će ga zajebat za pare… Kaže on Muji: -Gle prijatelju, ja tebi postavim pitanje, i ako ti ne znaš odgovor, ti meni daš 5 dolara. A onda ti meni postaviš pitanje a ako ja ne znam odgovor, ja tebi dam 50 dolara. Konta se Mujo, konta…kaže: -Aj može! Pita amerikanac: -Kolika je udaljenost između Zemlje i sunca? Gleda Mujo u njega..pojma nema, i izvadi 5 dolara i da mu. Strpa amer pare u džep i kaže ajd sad ti mene nešto pitaj! Pita Mujo: -De ti meni bolan reci, šta je to, ima dvije noge kad ide uzbrdo, a 3 kad ide nizbrdo? Gleda amer u njega, problijedio, pojma nema i izvadi 50 dolara i da mu. Nije mu vrag dao mira i pita on Muju: -Ajd molim te reci mi šta je to? Gleda Mujo u njega, misli, češka se…i izvadi 5 dolara i da mu!
| |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Sep 25, 2009 3:06 pm | |
| Clan skupstine
Halo ovde Mujo, jer to Skupstina Srbije? -Jeste gospodine, sta zelite ? -Hocu da postanem clan parlamenta, sta mi za to treba? -Jesi li ti lud ? -Jesam, jel treba jos nesto ?.
| |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Sep 25, 2009 3:07 pm | |
| Skoljke
Ide Mujo Mostarom i vidi Tarzana kako se sprema da skoci sa mosta u Neretvu, -Nemoj skociti ,ima kod nas dole puno skoljki ,obrati se Tarzanu , -Ja sam Tarzan kralj svih zivotinja ,i ne bojim se ni lavova ,tigrova, pa ni vasih skoljki , Rece Tarzan ,skoci, napravi dvostuki salto , ne izranja pet minuta .Izlazi sav krvav i pita Muju , -Majke ti,- kakve su vam to skoljke tamo dole?, -Pa imas dve od Fice ,jednu od Lade…”
| |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Sep 25, 2009 3:08 pm | |
| Telefon
Doselili Mujo i Haso sa sela u dva susjedna nebodera. Svako jutro ista priča, jedan izlazi na balkon i zove onog drugog na kavu, te tako bude se ljude u susjedstvu. Da bi se toga riješili, kupe oni njima obadvojici telefone. Poslije uvođenja telefona susjedi su pomislili da će napokon moći u miru spavati. No odmah prvog dana nakon dobitka telefona Mujo izađe na balkon i iz sveg hlasa se prodere: - HASO, jesi l’ se probudio!!!? - Jesam, što hoćeš!!? - ‘Ajd’ do telefona da te zovnem na kafu!!!
| |
| | | hobit
Zodijak :
Broj poruka : 50 Datum upisa : 21.10.2009 Lokacija : BGD
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 7:48 pm | |
| Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu. Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak. • Recimo, Mujo, da putuješ vozom i toplo ti je u kupeu. Šta ćeš da uradiš? • Pa, otvorim prozor. • E, odlično. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, voz juri 80 km/h ka zapadu, duva južni vetar 5 m/s. Za koliko će se izvetriti kupe? Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi šta je bilo. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču. • Recimo, Haso, da putuješ vozom i toplo je u kupeu. Šta ćeš uraditi? • Skinem sako. • Jako je toplo! • Skinem džemper i košulju! • Strašna vrućina i još ti je toplo! • Skidam pantalone i čarape! Iznerviran profesor počne da besni. • I šta misliš preko od tebe sedi crnac kojem počinje da se diže dok se ti skidaš. Šta onda? • MA MOŽE ME JEBATI CIJELI KUPE ALI JA PROZORA NE OTVARAM!
| |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:01 pm | |
|
Ulazi sredovecna gospodja u restoran, seda za sto i pita konobara Hasu: - Možete li da uključite klimu, jako je toplo. - Može nema problema, reče Haso. Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga: - Možete li daisključite klimu jako je hladno. - Može nema problema, odgovori Haso. Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na šta Haso odgovori da nema problema. Sve to posmatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga: - Zašto te ova žena zajebava stalno, te uključi, te isključi klimu. - ma zajebavam ja nju, mi uopšte i nemamo klimu.
| |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:02 pm | |
| Poslije mjesec dana kome, budi se Mujo i vidi Fatu svu uplakanu kako sjedi pored kreveta. - Fato, dodi bliže da ti nešto kažem. Fata, sva sretna: - Šta je, Mujo dragi? - Sjecaš li se kad sam ono izgubio pos'o i svi mi se smijali, a jedina si ti bila uz mene? - Sjecam se - A sjecaš li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene? - Sjecam se. - A sjecaš li se kad sam im'o sudar i ti 10 dana nisi išla kuci iz bolnice, nego si sve bila uz mene? - Sjecam se. - A sjecaš li se kad su me ono ranili, i tada si bila uz mene? - Sjecam se. - I sad si opet, posle ove nesrece, bila uz mene? - Naravno. - I znaš Fato šta sam ja skont'o? - Šta ljubavi? - Fato, ti si meni baksuzna! | |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:03 pm | |
|
Fata čita neku knjigu pa upita Muju: - Mujo, gdje su Alpi? - Otkud znam, ti si spremala kuću..
*
Ide Fata ispred Hase i naidu oni na Muju. Kaže Mujo: 'Haso, nije dobro po Kuranu da žena ide ispred muža..' Odgovara Haso: 'Nije po Kuranu, ali jest po minskom polju.'
*
Doneo Mujica knjižicu, a ono sve kečevi samo dvojka iz muzičkog. Otac Mujo mu lupi šamarčinu: - Sram te bilo, ovoliki kečevi a ti još i pevaš!
| |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:06 pm | |
| Sudija pita optuženog Muju: - Ako ste već ukrali zlatni nakit, nije mi jasno zasto ste u drugoj ladici ostavili pet hiljada eura - 'Ajd me sad i ti još zezaj!
*
Žali se Mujo panduru da mu je neko sa zgrade bacio kutiju na glavu. - a šta je bilo u njoj, pita pandur. - ništa ,kaže Mujo. - a u kutiji jel bilo šta?
*
haso je jako tužan jer mu se izgubio pas ! - što ne daš oglas u novine - pita ga mujo. - ne vrijedi, bolan, moj pas ne zna čitati. | |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:07 pm | |
| Mujo slavi 60. rođendan. Pozove prijatelje Hasu, Sulju i Ibru. Najeli se i napili pa se počeli hvaliti. Haso: - Ja imam sina Hasu koji je toliko uspješan i bogat da je poklonio prijatelju televizor... Suljo: - A ja imam sina Sulju koji je toliko uspješan i bogat da je poklonio prijatelju frižider... Ibro: - A ja imam sina Ibru koji je toliko uspješan i bogat da je poklonio prijatelju gitaru i muzičku liniju... Sluša to Mujo i reče: - Znam ja da vi znate da moj sin Mujo voli muške i da mi to namerno spominjete. A sad ću vam reći i to da je moj Mujo nedavno u kuću donio televizor, frižider, gitaru i muzičku liniju... | |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:09 pm | |
| U tri u jutro,u olujnoj noći, netko lupa na vrata. Mujo otvara vrata kuće, a pred njim stoji pijanac, jedva stoji na nogama. Pijanac moli Muju da izađe da ga malo pogura. - "Nema teorije", "tri je ujutru, covjece!" i zalupi mu vrata pred nosom. Fata : - Tko je bio? . Mujo :- Ma neki pijanac, traži da ga poguram. Fata : -Jesi li mu pomogao opet pita Fata. Mujo: -Nisam lud, tri je ujutru i napolju lije k'o iz kabla! Fata: - Sram te bilo ! Sjećaš li se, kad smo se prije dva mjeseca vracali od Sulje, i kad su ti kola crkla po onoj kišurini !?
Da se ona dvojica momaka nisu zaustavili da te poguraju, nikad se ne bi odande izvukli. Mujo, se malo postidi, i na kraju se obuče, otvori vrata i prodere se u mrak i kišu: - "Halo, jesi li još tu ? - Jesam ..., dere se pijanac. - Treba li te još pogurati? - pita Mujo - Treba, hvala lijepo! - kaže pijanac. - A dje si ? - pita opet Mujo. - Evo me ....na ljuljaski !
| |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:10 pm | |
|
Otvorio Mujo apoteku i kad je bilo vreme rucku Mujo ostavi hasu da radi.Posle rucka dodje Mujo i pita Hasu: -Jel bio neko?- -Jeste, Ibro. -I...- -Ima kijavicu- -Jesi li mu dao nesto?- -Jesam, ricinus.- -To nije za kijavicu- -Znam, al' neka sad kine ako sme!-kaze Haso
*
Bio Mujo na WC-u i stenje on,napinje se, dere se po cijeloj kuci i odjednom u tom momentu nestane struje. Dolazi Fata da vidi sta je bilo: "Mujo jesi dobro? Nestalo je struje" rece Fata, "Uh jebote ja mislio meni oci ispale!" odgovori Mujo.
*
Kad je Haso video djacku knjizicu svog Mujice, rece: "Cestitam sine!" "Na cemu, babo, kad su sve sami kecevi." "Na hrabrosti da mi sa ovim izadjes na oci.", rece Haso Mujici.
| |
| | | hobit
Zodijak :
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Okt 23, 2009 8:12 pm | |
| Pricaju Mujo i Haso i kaze Haso. "Samo da znas dje sam bio Mujo!" Mujo odgovor: "Dje to bolan?" Haso veli: "Ja u Safari Mujo, da samo znas kako je bilo!" Mujo ko iz topa rece: "Ufff! Ajde pricaj kako je tamo sta si ubio i to!" Haso poce da nabraja: "Uh, Mujo, ja ubio 10 Zirafa, 4 Slonova, 6 Lavova, 7 Antilopi, 11 Tigrova I 150 Nopliza." Zacudjeni Mujo upita Hasa: "Sta su ti to noplizi?" Haso veli: "To ti je ono malo crno, i kad ga ciljas vice "NO PLEASE"
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
| | | | Mujo i Haso | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Zadnje teme | » FarmaUto Dec 01, 2009 1:52 pm od Admin » VozilaUto Dec 01, 2009 12:12 pm od Admin » Forum prebacen na : www.asekonomija.comUto Dec 01, 2009 11:49 am od Admin » Isecci sa bloga ( Govedina )Uto Dec 01, 2009 10:30 am od Admin » O cemu razmisljate u ranim jutarnjim satima ?Uto Dec 01, 2009 10:15 am od Admin » Caskanje o bilo cemu , da vreme brze prodjeUto Dec 01, 2009 9:29 am od Admin » Forum se seli na www.asfirma.com pocev od 30/11/2009.Pon Nov 30, 2009 3:30 pm od Admin » DelovodnikPon Nov 30, 2009 3:23 pm od Admin » online prodavnicaPon Nov 30, 2009 3:23 pm od Admin |
|